Πληροφορίες

Από αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μέσω του Περιφερειακού

Κινούμαστε δυτικά. Περνάμε την αερογέφυρα της Σταυρούπολης. Στο τρίτο φανάρι κάνουμε κυκλική πορεία και μπαίνουμε αριστερά στην οδό Μαιάνδρου προς Εύοσμο. Κατεβαίνουμε όλη την οδό Μαιάνδρου. Περνάμε το φανάρι και συνεχίζουμε ευθεία. Μετά το 2ο Δημοτικό Σχολείο ο δρόμος μάς δίνει υποχρεωτική πορεία αριστερά. Στο τέλος του δρόμου συναντάμε την οδό Καραολή & Δημητρίου και κοιτώντας απέναντι βλέπουμε το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

 

Από αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με αστικό λεωφορείο

Γραμμή ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Κατεβαίνετε στο τέρμα και παίρνετε ταξί. Το κόστος είναι η ελάχιστη διαδρομή.

 

Από κέντρο μέσω Μοναστηρίου

Κινούμαστε επί της Εγνατίας προς τα δυτικά. Περνάμε τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και συνεχίζουμε ευθεία επί της Μοναστηρίου. Περνάμε κάτω από τη γέφυρα των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και συνεχίζουμε ευθεία. Στα 300 μ. μπροστά μας μένουμε στα δεξιά. Κινούμαστε παράλληλα με τη γέφυρα που συναντάμε και στις γραμμές του τρένου στρίβουμε δεξιά και περνάμε κάτω από τη γέφυρα για να μπούμε στην οδό Καραολή & Δημητρίου, επί της οποίας βρίσκεται το σχολείο.

 

Από το κέντρο με αστικό λεωφορείο

Απέναντι από το άγαλμα του Βενιζέλου, επί της Εγνατίας από την κυκλική πλατεία παίρνουμε το αστικό λεωφορείο 21. Κατεβαίνουμε στη στάση Γήπεδο Αστέρα. Γυρίζουμε πίσω 20 μέτρα. Στρίβουμε δεξιά στην οδό Καραολή & Δημητρίου. 100 μέτρα παρακάτω στα αριστερά μας βρίσκεται το σχολείο.